Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Televizní stolek Adéla IX - jasan/modrý

Televizní stolek Adéla
AKCE

Nábytek Adéla je určený především do dětských nebo studentských pokojů. Díky barevné kombinaci jasan/modrá nebo jasan/růžová, můžete vybavit jak dívčí, tak chlapecké pokoje podle vašich představ.

3 556 Kč 3 092 Kč

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si související produkty zde

Nakupujte hned, zaplaťte později. Bez poplatku.
Více informací na Odložená platba

Katalogové číslo:
081071
Záruka:
2 roky

Popis zboží

Televizní stolek Adéla patrí do sestavy dětského či chcete-li studentského pokoje Adéla, jehož jednotlivé díly naleznete níže mezi souvisejícími produkty. Dětský pokoj Adéla je velmi variabilní, skládá se z několika různých postelí, mnoha komod, skříňí, skříněk a psacího stolu, stačí si jen vybrat. Televizní stolek a ostaní segmenty sestavy Adéla je jedním z designových skvostů na trhu nábytku. Dětský pokoj Adéla patří mezi nejprodávanější nábytek v našich kamenných prodejnách. Design již není vyloženě dětský, ale nadchne i starší děti a studenty.

 

Televizní stolek je vybaven 3 zásuvkami na kvalitních pojezdech, 2 skříňkami a otevřeným regálem, který slouží k umístění DVD přehrávače, set top boxu apod. Nábytek Adéla je vyroben z kvalitního LTD, jehož výhodou je kromě jiného snadná údržba. Hrany nábytku jsou opatřeny tzv. ABS hranou, díky níž nábytek lépe vypadá a je odolnější proti poškození. Odstín stolku je kombinací jasanu a modré barvy. 

 

LTD = Laminovaná dřevotřísková deska. Výhodou při laminování je možnost výběru jakékoliv barvy a textury dřeva. Jako imitace je napohled nerozeznatelná od originálu. Díky struktuře a dekoru je deska odolná vůči vlhkosti a chemikáliím (narozdíl od dřeva je odolná proti polití alkoholem apod). Větší tloušťka desky se u výrobků podílí na lepší stabilitě a pevnosti.

Výška (cm): 58
Šířka (cm): 100
Hloubka (cm): 50
Převládající materiál lamino - imitace dřeva
Doplňkový materiál lamino - bez textury
Druh dřeva/dekor jasan
Barva modrá
Specifikace odstínu jasan/modrá
Doplňková barva modrá
Úložný prostor ano
Uchycení na zeď ne
S osvětlením ne
Lesk ne
S kolečky ne
Hmotnost (kg) 40
Způsob dodání v demontu

Diskuze

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

Otázka na prodavače

Vaše jméno:*
 
Váš e-mail:*
   
Dotaz:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázku
image  
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů