Kategorie Info Kontakt Login Košík
0
Novinky, rady a tipy
  • NOVINKA - dětský nábytek Raundo

    NOVINKA - dětský nábytek Raundo

    Představujeme vám letošní perlu mezi dětským nábytkem – kolekci Raundo . S láskou a pečlivostí jsme pro vaše nejmenší vytvořili nábytek, který nejen splňuje všechny vaše požadavky a představy o i deálním dětském pokoji , ale zároveň přináší do domova kus hravosti, bezpečí, útulnosti a moderního designu.

  • 10 důvodů, proč je psací stůl s nástavcem nezbytný pro školáka:

    10 důvodů, proč je psací stůl s nástavcem nezbytný pro školáka:

    Máte obavy, že si nevyberete ten správný psací stůl pro vašeho školáka ? Nebojte se, společně se podíváme na výhody psacích stolů s nástavcem, které vám pomohou učinit tu správnou volbu. Možná zjistíte, že stůl s nástavcem je přesně to, co potřebuje nejen váš školák, ale i celá rodina.

  • Vytvoření multifunkčního prostoru: Jak skloubit učení, hraní a odpočinek v jednom pokoji

    Vytvoření multifunkčního prostoru: Jak skloubit učení, hraní a odpočinek v jednom pokoji

    Představte si pokoj pro holky , kde se učení stává dobrodružstvím, hraní je magické a odpočinek je jako objetí oblaků.

  • Patrové postele: Prostorové úspory a zábava v jednom

    Patrové postele: Prostorové úspory a zábava v jednom

    Výběr patrové postele je úkol, který se může zdát na první pohled jednoduchý, ale pokud chcete získat ten nejlepší kus nábytku, který bude sloužit nejen jako místo k odpočinku, ale také jako prostředek pro zábavu a prostorovou úsporu, je třeba se věnovat několika aspektům. Představte si, že jste na nákupní výpravě v zemi Nábytkových divů. Místo mnoha úzkých uliček nábytkových obchodů se před vámi rozprostírá nespočet možností patrových postelí. Kde začít?

  • To nejlepší pro Vaše děti i pro Vás!

    To nejlepší pro Vaše děti i pro Vás!

    Děti mají být hlavně radost – a ne starost! Přenechejte některé starosti o své děti nám. Pomůžeme Vašim dětem správně růst, vyvíjet se, mít dobré známky, hrát si bez úhony a těšit se do postele. Nevěříte? Vyberte svým dětem ideální nábytek do pokojíčku a rázem se promění. Zjistíte, že u kvalitního psacího stolu se děti rády učí, že do  praktických regálů  si rády uklízí, nebo že na kvalitní matraci se vyspí dorůžova.

Recenze našich zákazníků

  • Ověřený zákazník

    22. 11. 2020
    Doporučuje obchod

    Kupovala jsem poprvé. Vše v pořádku, jiné zkušenosti nemám.

  • Ověřený zákazník

    15. 6. 2019
    Doporučuje obchod

    Zboží od vás jsem si objednal poprvé. Vrcholná spokojenost. Na můj dotaz ohledně dodávky byla rychlá odpověď a dodání zboží bylo dle domluvy. Nevýhody obchodu neznám, protože jsem nový zákazník a odběr byl vynikající.

  • Ověřený zákazník

    20. 12. 2018
    Doporučuje obchod

    Můj první nákup, oslovilo mě hlavně nízké dopravné, když samotné zboží stálo i tak pár korun. Trochu delší dodací doba, ale jinak vše v pořádku, do Vánoc se to stihlo.

  • Ověřený zákazník

    16. 11. 2018
    Doporučuje obchod

    spolehlivost dobrá domluva) informace o delší dodací době před nákupem

  • Ověřený zákazník

    3. 9. 2018
    Doporučuje obchod

    rychlost odeslání zboží

    Naprostá spokojenost. Zboží dodáno do 2 pracovních dnů od objednání, i když bylo u zboží psáno o dostupnosti 1-2 týdny. Zboží dorazilo naprosto v pořádku, krásné a perfektně balené. Jen jsme ještě nepořídili žárovku, tak snad bude bez problému i funkčnost.

  • Zobrazit všechny recenze
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů