Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Dětská rohová šatní skříň Nina Grafit/dub rivera

Dětská rohová šatní skříň Nina
DOPRAVA ZDARMAAKCE

Nábytek Nina je určen především do dětských a studentských pokojů. Jeho variabilita a praktické provedení zapůsobí jak v dívčím, tak v chlapeckém pokoji.

Akce platí do 1. 4. 2024
12 762 Kč 10 210 Kč
3-5 týdnů
Nakupujte hned, zaplaťte později. Bez poplatku.
Více informací na Odložená platba

Katalogové číslo:
083739
Záruka:
2 roky

Popis zboží

Představujeme vám kolekci dětského nábytku Nina, která je svým provedením vhodná jak do dívčích, tak chlapeckých pokojů. Nábytek je vyrobený z lamina v kombinaci barev grafit/dub rivera. Šatní skříň Nina nabízí opravdu velmi  komfortní úložný prostor, je vybavena policemi ve dvou řadách, šatní tyčí i šuplíky. Díky tomu se uložení věcí stává přehlednějším. Jelikož je skříň situovaná k umístění do rohu, je tak prakticky využit prostor dětského pokoje. Kolekce nábytku Nina spojuje moderní design s praktičností, je vhodný jak pro malé děti, tak i pro studenty, kteří mají daleko vyšší nároky na vybavení studentského pokoje. Tuto skříň si můžete sami poskládat v levé i v pravé variantě.

 

Rohová šatní skříň Nina patří do stejnojmené kolekce nabytku, můžete tak ve stejném designu vybavit celý dětský či studentský pokoj. Veškerý nábytek z této kolekce, naleznete níže v souvisejícím zboží. K šatní skříni je možné dokoupit i osvětlení, které naleznete níže v souvisejícím zboží.

Výška (cm): 195
Šířka (cm): 145
Hloubka (cm): 95
Převládající materiál lamino - imitace dřeva
Druh dřeva/dekor dub
Barva šedá
Specifikace odstínu kombinace barev dub rivera a grafit (část dvířek)
Typ šatní skříně dvoudvéřová
Varianta s policemi i šatníkovou tyčí
Typ dveří klasické/otočné
Se zrcadlem ne
Lesk ne
S osvětlením ne
Hmotnost (kg) 128
Způsob dodání v demontu

Diskuze

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

Otázka na prodavače

Vaše jméno:*
 
Váš e-mail:*
   
Dotaz:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázku
image  
Naposledy navštívené
instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů