Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Vyvýšená postel s psacím stolem Adéla - jasan/růžová

Vyvýšená postel s pc stolem Adéla
DOPRAVA ZDARMAAKCE

Součástí multifunkční postele Adéla je nápaditý úložný prostor ve formě skříněk, šuplíků a také možností vysunovacího psacího stolu.

Akce platí do 1. 4. 2024
16 106 Kč 12 080 Kč

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si související produkty zde

Nakupujte hned, zaplaťte později. Bez poplatku.
Více informací na Odložená platba

Katalogové číslo:
088950

Popis zboží

Nápaditým řešením dětského či studentského pokoje, pokud nemáte dostatek prostoru, je vyvýšená postel s psacím stolem Adéla. Tato postel a ostaní segmenty sestavy Adéla je jedním z designových skvostů na trhu nábytku. Dětský pokoj Adéla patří mezi nejprodávanější nábytek v našich kamenných prodejnách. Design již není vyloženě dětský, ale nadchne i starší děti studentského věku. Splní veškeré nároky co se vzhledu a typu úložného prostoru týče. Vyvýšená postel zahrnuje prostor na spaní o ložné ploše 90x200 cm. Velmi prakticky je řešen psací stůl, který lze jednoduše vysunout a po skončení psaní ho zpět zasunout pod ložnou plochu postele. Jeho součástí jsou kolečka. Prostor pod lůžkem je dále vyplněn třemi šuplíky na drobné pomůcky nebo oblečení, vedle nichž je malá skříňka. Z přední části postele je zabudovaná 2 dvéřová skříň, která taktéž nabízí prostory pro dětské oblečení nebo školní pomůcky. Díky těmto přednostem vám postel Adéla můžeme jenom doporučit. Nábytek Adéla je vyroben z kvalitní LTD desky, jehož výhodou je kromě jiného snadná údržba. Hrany nábytku jsou opatřeny tzv ABS hranou, která chrání desky před poškozením.

 

Odstín postele je kombinací jasanu a růžové barvy. Vyvýšenou postel Adéla můžete doplnit dalším nábytkem ze sestavy dětského pokoje Adéla, který naleznete níže mezi souvisejícími produkty. Postel dodáváme s roštem (pevná děrovaná deska), bez matrace. Dokoupit je třeba matraci v rozměru 90x200 cm. Postel není možné smontovat v opačné variantě, tzn. žebřík zůstává na pravé straně.

 

LTD = Laminovaná dřevotřísková deska. Výhodou při laminování je možnost výběru jakékoliv barvy a textury dřeva. Jako imitace je napohled nerozeznatelná od originálu. Díky struktuře a dekoru je deska odolná vůči vlhkosti a chemikáliím (narozdíl od dřeva je odolná proti polití alkoholem apod). Větší tloušťka desky se u výrobků podílí na lepší stabilitě a pevnosti.

Výška (cm): 105.5
Šířka (cm): 115.5
Hloubka (cm): 205
Převládající materiál lamino - imitace dřeva
Druh dřeva/dekor jasan
Barva růžová
Specifikace odstínu jasan/růžová
Rozměr ložní plochy (cm) 90 x 200
Typ postele jednolůžko
Typ dětské postele vyvýšená
Cena postele s roštem
Nosnost 120 kg
Úložný prostor ano
Lesk ne
S přistýlkou ne
Se zábranou ano
Se skluzavkou ne
Způsob dodání v demontu
Doplňkové info nábytek má ABS hrany

Diskuze

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

Otázka na prodavače

Vaše jméno:*
 
Váš e-mail:*
   
Dotaz:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázku
image  
instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů