Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Dětská postýlka Míša - bílá

Dětská postýlka Míša -  bílá

Dětská postýlka Míša je vyrobena z masivního buku v bílé barvě. Příčky u postýlky jsou vyndávací a rošt je nastavitelný do dvou poloh.

3 200 Kč

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si související produkty zde

Nakupujte hned, zaplaťte později. Bez poplatku.
Více informací na Odložená platba

Katalogové číslo:
088392

Popis zboží

Pokud chcete svému miminku dopřát klidný spánek, je důležité vybrat kvalitní postýlku s matrací. Nabízíme vám kvalitní postýlku Míša, která je vyrobena z masivního buku v bílém odstínu. Její součástí jsou vyndávací příčky, rošt, který lze nastavit do dvou poloh. Nohy postýlky jsou předvrtány pro kolečka. Matrace ani kolečka nejsou součástí postýlky, ale vše je možné objednat. Tyto praktické a bezpečně řešené dětské postýlky nejvíce oceníte zejména v době, kdy už se Vaše děťátko již pěkně batolí. V tu dobu je totiž již samostatně schopné z postýlky vylézt, nebo si tam samozřejmě i zalézt a to bez pomoci a dohledu rodičů. Po straně postýlky můžete vyndat pár příček a vznikne tak místo průlezu.

 

Na našich stránkách naleznete další varianty dětských postýlek a dalších doplňků, které jsou důležité pro vybavení dětského pokoje.

Výška (cm): 95
Šířka (cm): 68
Hloubka (cm): 125
Převládající materiál masiv - dřevo
Druh dřeva/dekor buk
Barva bílá
Rozměr ložní plochy (cm) 60 x 120
Cena postele s roštem
Úložný prostor ne
Lesk ne
Hmotnost (kg) 18
Způsob dodání v demontu
Doplňkové info výška postýlky je bez koleček

Diskuze

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

Otázka na prodavače

Vaše jméno:*
 
Váš e-mail:*
   
Dotaz:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázku
image  
instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů