Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Patrová postel Adéla - jasan/modrá

Patrová postel Adéla
DOPRAVA ZDARMAAKCE

Patrová postel Adéla v modré barvě je vhodná do chlapeckých pokojů. Nabízí dvě postele a dostatek úložného prostoru.

Akce platí do 1. 4. 2024
13 993 Kč 11 335 Kč

Toto zboží nadále není možné koupit. Prohlédněte si související produkty zde

Nakupujte hned, zaplaťte později. Bez poplatku.
Více informací na Odložená platba

Katalogové číslo:
088954

Popis zboží

Nápaditým řešením dětského či studentského pokoje, pokud nemáte dostatek prostoru, je patrová postel Adéla. Tato postel a ostaní segmenty sestavy Adéla je jedním z designových skvostů na trhu nábytku. Dětský pokoj Adéla patří mezi nejprodávanější nábytek v našich kamenných prodejnách. Design již není vyloženě dětský, ale nadchne i starší děti studentského věku. Splní veškeré nároky co se vzhledu a typu úložného prostoru týče.

 

Patrová postel zahrnuje dvě lůžka o ložné ploše 90x200 cm. Prostor mezi horním a spodním lůžkem je vyplněn policovým regálem, kde lze umístit knihy nebo budík. V prostoru pod spodním lůžkem jsou šuplíky, které využijete pro uložení lůžkovin nebo hraček a jiných potřeb. Patrová postel pro kluky je ideální variantou pokud máte malý dětský pokoj. Nábytek Adéla je vyroben z kvalitní LTD desky, jehož výhodou je kromě jiného snadná údržba. Hrany nábytku jsou opatřeny tzv ABS hranou, která chrání desky před poškozením. Odstín postele je kombinací jasanu a modré.

 

Patrovou postel nabízíme také v holčičí růžové barvě, kterou naleznete společně s dalšími prvky v souvisejících produktech. Postel dodáváme s roštem (pevná děrovaná deska), bez matrace. Dokoupit je třeba matraci v rozměru 90x200 cm. Tuto postel si můžete sami poskládat v levé i v pravé variantě.

 

LTD = Laminovaná dřevotřísková deska. Výhodou při laminování je možnost výběru jakékoliv barvy a textury dřeva. Jako imitace je napohled nerozeznatelná od originálu. Díky struktuře a dekoru je deska odolná vůči vlhkosti a chemikáliím (narozdíl od dřeva je odolná proti polití alkoholem apod). Větší tloušťka desky se u výrobků podílí na lepší stabilitě a pevnosti. 

Výška (cm): 165
Šířka (cm): 117
Hloubka (cm): 227
Převládající materiál lamino - imitace dřeva
Druh dřeva/dekor jasan
Barva modrá
Specifikace odstínu jasan/modrá
Rozměr ložní plochy (cm) 90 x 200
Typ postele dvě lůžka
Typ dětské postele patrová
Cena postele s roštem
Nosnost 80 kg
Úložný prostor ano
Lesk ne
S přistýlkou ne
Se zábranou ano
Se skluzavkou ne
Způsob dodání v demontu

Diskuze

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.

Otázka na prodavače

Vaše jméno:*
 
Váš e-mail:*
   
Dotaz:*
 
Ochrana proti spamu: vložte 3 znaky z obrázku
image  
instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů