Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Dětské pokoje pro dva

Nejprodávanější produkty v kategorii

Pokoje pro dvě děti

Dětský pokoj se neobejde bez postele, psacího stolu, šatní skříně a úložných regálů, komod i poliček. Pokud pokoj sdílí dva či více sourozenců, vyplatí se pořídit patrovou nebo multifunkční postel. Vybavit pokoj pro dva je ale složitější – musíte zvážit, zda chcete pokoj rozdělit na několik částí, nebo naopak nechat děti pohromadě. Podle toho pak můžete spojit psací stoly, regály či skříně, nebo je naopak dát co nejdál od sebe. Nabízíme vám několik sestav do pokojů pro dva. Dovybavit je můžete rozkládací pohovkou, PC stolky, policemi a dalším dětským nábytkem.

Recenze našich zákazníků

  • Ověřený zákazník

    22. 11. 2020
    Doporučuje obchod

    Kupovala jsem poprvé. Vše v pořádku, jiné zkušenosti nemám.

  • Ověřený zákazník

    15. 6. 2019
    Doporučuje obchod

    Zboží od vás jsem si objednal poprvé. Vrcholná spokojenost. Na můj dotaz ohledně dodávky byla rychlá odpověď a dodání zboží bylo dle domluvy. Nevýhody obchodu neznám, protože jsem nový zákazník a odběr byl vynikající.

  • Ověřený zákazník

    20. 12. 2018
    Doporučuje obchod

    Můj první nákup, oslovilo mě hlavně nízké dopravné, když samotné zboží stálo i tak pár korun. Trochu delší dodací doba, ale jinak vše v pořádku, do Vánoc se to stihlo.

  • Ověřený zákazník

    16. 11. 2018
    Doporučuje obchod

    spolehlivost dobrá domluva) informace o delší dodací době před nákupem

  • Ověřený zákazník

    3. 9. 2018
    Doporučuje obchod

    rychlost odeslání zboží

    Naprostá spokojenost. Zboží dodáno do 2 pracovních dnů od objednání, i když bylo u zboží psáno o dostupnosti 1-2 týdny. Zboží dorazilo naprosto v pořádku, krásné a perfektně balené. Jen jsme ještě nepořídili žárovku, tak snad bude bez problému i funkčnost.

  • Zobrazit všechny recenze
instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů